KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerit hävisi Moskovassa: "Kyllä me paransimme ainakin edellisestä ottelusta"

3.1.2018 - 22:41:38


Jokerit hävisi jääkiekon KHL:ssä vuoden ensimmäisessä ottelussaan Moskovassa TsSKA:lle 1-2. Tiukassa taistossa Jokerit kilautteli ylärimaa.

- Kyllä me paransimme ainakin edellisestä ottelusta paljon, mielestäni ihan hyvä peli. Maalin tekeminen on meille vaikeaa, mutta hyvin luotiin kyllä paikkoja, oli ihan huippupaikkojakin. Jos pystytään samalla tavalla jatkamaan, niin varmasti uppoaa ennemmin tai myöhemmin, se on vain ajan kysymys, Jokereiden hyökkääjä Pekka Jormakka kuvaili ottelua seuransa tiedotteessa.

TsSKA aloitti vahvasti, kun Maksim Shalunov laukoi tarkalla rannelaukauksella isännät johtoon seitsemän minuutin jälkeen. Jokereiden Nicklas Jensen oli lähellä tasoittaa avauserässä, mutta ylärima pelasti moskovalaiset takaiskulta.

Toisen erän alussa Jokerit selvitti kahden miehen alivoiman ja pääsi hyvin peliin kiinni. Kiekko kävi toistamiseen TsSKA-maalin ylärimassa, kun Jesper B. Jensen oli ensimmäisenä Jormakan laukomassa irtokiekossa.

Koko ottelun ajan John Normanin ja Olli Palolan kanssa pirteästi pelannut Jormakka hankki kolmannessa erässä TsSKA:lle kaksi rangaistusta, joista jälkimmäisestä Jokerit onnistui tasoittamaan, kun Peter Regin viimeisteli Nicklas Jensenin laukauksen irtokiekosta 1–1-osuman.

Ottelu ratkesi jatkoajalla, kun Kirill Petrov ja Valeri Nitshushkin pääsivät hyökkäämään kahdella yhtä vastaan. Nitshushkinin tarkka laukaus ohitti jokerimaalilla 30 kertaa torjuneen ja hyvän ottelun pelanneen Karri Rämön ja päätti ottelun TsSKA:n eduksi.

- Jos pystymme pelaamaan TsSKA:ta vastaan vieraissa näin hyvin, niin pystymme kyllä pelamaan ihan ketä tahansa vastaan hyvin. Olisimmeko ansainneet ehkä voitonkin tänään, en tiedä, mutta pistekin täältä on jo ihan kova suoritus, Jormakka mietti.

Jormakka oli omaan peliinsä ihan tyytyväinen.

- Olikohan se tämä vuoden vaihtuminen vai mikä syynä hyvään peliini. Pääsin hyvin pelin sisään, jalkakin tuntui liikkuvan. Omasta suorituksesta jäi ihan positiivinen fiilis. Pitää jatkaa näin, niin tulee varmasti tulostakin, Jormakka päätti.

Jokerit pelaa seuraavan kerran ensi sunnuntaina 7. päivä tammikuuta, kun helsinkiläisten vieraaksi saapuu viime kevään KHL-finalisti Metallurg Magnitogorsk.

Teksti: Jokereiden tiedote, Kuva: Pekka Rautiainen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

Mourinholla hurja hotellilasku

18.12.2018 18:24:17

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerola nappasi tenniksen SM-kultaa

18.12.2018 14:47:17