KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

MTV:Juhamatti Aaltosen agentti latasi tylyt terveiset tähden seuralle!

3.1.2018 - 22:12:10


Jääkiekkoilija Juhamatti Aaltosen ura Ruotsin SHL:n Röglessä näyttää tulevan pian päätökseen. Röglen urheilujohtaja Chris Abbott antoi keskiviikkona varsin selvästi ymmärtää, ettei Aaltosen palveluksia enää kaivata.

Aaltosen agentti Juuso Pulliainen on suojattinsa tilanteeseen ymmärrettävästi pettynyt. Hän sanoo MTV:n haastattelussa tylyt terveiset Röglen suuntaan. Pulliainen ihmettelee myös sitä, ettei Aaltosen peliaika Ruotsissa ole kasvanut kauden aikana mihinkään, vaikka hän olisikin pelannut hyvin.

- Jos tietää, mitä rottakiekkoa herra Abbott on itse urallaan pelannut, ei varmaan ole Aaltonen, joka pelaa samaa peliä. Hän ei varmasti istu niiden uuteen pelityyliin, jossa mennään ajokoirana. Se on ihan satavarma, Pulliainen lataa MTV Sportille.

Aaltonen siirtyi Rögleen täksi kaudeksi. Hän pelasi ennen siirtoaan SM-liigassa HIFK:n paidassa, mutta kausi oli iso pettymys. Aaltonen iskenyt tämän kauden 27 ottelussa tehot 4+11=15 Röglen paidassa.

Linkki MTV Sportin uutiseen: https://www.mtv.fi/sport/jaakiekko/shl/artikkeli/nyt-puhuu-juhamatti-aaltosen-agentti-on-satavarma-etta-han-ei-istu-siihen-rottakiekkoon/6717878#gs.PpK=4S0


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

Olli Juolevin kausi paketissa

19.12.2018 05:30:10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jokerit ahdingossa Moskovassa

18.12.2018 20:10:38