COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokereille maittavia uutisia - Mika Niemi askiin Moskovassa

3.1.2018 - 12:26:07


Jokerit saa Mika Niemen takaisin kokoonpanoonsa uuden vuoden ensimmäiseen otteluun Moskovassa. Karri Rämö on puolestaan torjuntavuorossa.

Niemi ehti olla sivussa noin kuukauden, sillä edellisen ottelunsa hän pelasi 5. joulukuuta vierasvoitossa Severstalia vastaan. Sentteri on tehnyt tällä kaudella 31 pelissä 4+7=11 pistettä ja ollut niin täysin kentällisin kuin alivoimalla tärkeä palanen joukkueelle.

Puolustukseen Jokerit saa takaisin Juho Rautasen, joka huilasi sairastumisen vuoksi vuoden päättäneet kaksi vierasottelua. Sen sijaan Tommi Kivistö on vuorostaan kipeänä sivussa tämän päivän pelistä. Näin ollen Tommi Huhtala jatkaa puolustajan paikalla kahden viime ottelun tapaan. Ylimääräisinä hyökkääjinä kokoonpanossa ovat Petteri Wirtanen ja Tomi Mäki.

Loukkaantumisten takia kokoonpanon ulkopuolella ovat puolustajat Niclas Andersen, Mike Lundin ja Rasmus Rissanen sekä hyökkääjä Antti Pihlström. Heistä Lundinin ja Rissasen tilaa seurataan viikko kerrallaan, kun taas Andersen palannee peleihin playoffsien alussa ja Pihlström aikaisintaan maaliskuun puolivälissä. Eeli Tolvasen ja Nuorten Leijonien MM-turnaus päättyi eilen puolivälieriin, mutta hyökkääjä ei luonnollisesti vielä tänään ole Jokereiden matkassa.

Jokerit aloittaa uuden vuoden läntisen konferenssin kolmannelta sijalta ja eroa neljäntenä olevaan, yhden ottelun enemmän pelanneeseen Lokomotiviin on kuusi pistettä. Jokereilla on runkosarjaa jäljellä 12 ottelua, joista seitsemän pelataan vieraissa ja viisi kotona.

Jokereiden kokoonpano Moskovassa:

Henri Ikonen – Peter Regin – Nicklas Jensen
Jesse Joensuu – Brian O’Neill – Steve Moses
Pekka Jormakka – John Norman – Olli Palola
Masi Marjamäki – Mika Niemi – Marko Anttila
Petteri Wirtanen, Tomi Mäki

Juho Rautanen – Sami Lepistö
Oliver Lauridsen – Matt Gilroy
Jesper B. Jensen – Tommi Huhtala

Karri Rämö (Ryan Zapolski)

Lähde: Jokereiden tiedote


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08