COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Karmea katastrofi! Nuoret Leijonat ulos MM-kisoista

2.1.2018 - 21:55:27


Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue on pudonnut ikäluokan MM-kisoista puolivälierissä. Tshekki kaatoi tiistaina Suomen puolivälierässä maalein 4-3 rankkarikisan jälkeen.

Kolmas erä toi kaksi maalia ja pitkään näytti siltä, että Suomi ratkaisee pelin jo varsinaisella peliajalla. Ensin Kristian Vesalainen vei erän alussa Suomen 3-2-johtoon, mutta Tshekin uhkapeli kannatti päätöserän lopussa. Tshekki otti aikaisessa vaiheessa maalivahdin pois ja se kannatti. Pelikello näytti aikaa 57.34, kun Jakub Galvas lähetti kiekon siniviivalta ja Filip Zadina ohjasi jo ottelun toisen osumansa. Näin ottelu eteni jatkoajalle.

Jatkoajalla ei ratkaisua nähty, joten ratkaisu jouduttiin hakemaan rankkarikisasta.

Suomelta onnistui rankkarikisassa vain Kristian Vesalainen, joten Tshekki eteni välieriin. Tshekiltä onnistuivat Kristian Reichel ja Martin Necas.

Pelin alku vaikea

Ottelun alku oli Suomelle vaikea. Tshekki meni 1-0-johtoon nopeasti. Suomen Urho Vaakanainen lähti jo ajassa 05.35 istumaan jäähypenkille ja Tshekki käytti mahdollisuutensa hyväkseen. Pelikello näytti aikaa 06.20, kun Tshekin superlupaus Filip Zadina laukoi kiekon tarkasti ohi Ukko-Pekka Luukkosen.

Suomi hallitsi ottelun avauserää, sillä laukaukset menivät Suomelle avauserässä 15-4-lukemin. Suomen peli hyökkäyssuuntaan oli silti hyvin tehotonta.

Toiseen erään Suomi tuli vahvasti. Erä oli vanhentunut vain aikaan 03.04, kun Aapeli Räsänen malttoi mielensä maalin edessä ja iski ylivoimalla Suomen tasoihin. Toisen kerran Suomi onnistui ajassa 09.53. Kiekko pelattiin viivaan ja Olli Juolevi laukoi kiekon tarkasti yläpesään.

Tshekki nousi kuitenkin tasoihin ajassa 34.17. Radovan Pavlik lähetti Kristian Reichelin läpi ja nopeana luistelijana tunnettu lupaus karkasi maalintekoon. Reichel on legendaarisen Tshekin maajoukkuepelaaja Robert Reichelin poika.

Pavlik pääsi hetkeä myöhemmin itsekin läpiajoon, mutta Ukko-Pekka Luukkonen torjui.

Tshekki kohtaa välierässä voittajan puolivälieräparista Kanada-Sveitsi. Tuo ottelu alkaa kello 23 Suomen aikaa. Tshekki pelaa nuorten MM-kisojen mitalipeleissä ensi kertaa yli 10 vuoteen.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hän on Suomen nopein mies!

21.7.2018 21:12:31

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FC Honka johtaa TPS:ää

21.7.2018 18:00:08