COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Venäjä ulos naisten olympiajääkiekosta? Suomi saisi uuden vastustajan

7.12.2017 - 23:44:03


Venäjältä saadut dopingpaljastukset ovat johtaneet Venäjän hyllyttämiseen Pyeongchangin olympiakisoista. Venäjän urheilijat saavat tulla olympialaisiin kuitenkin ilman kansallistunnuksia, jos kykenevät osoittamaan puhtautensa.

Paljastusten mukaan Venäjän naisjääkiekkoilijoiden dopingnäytteitä olisi Sotshissa vaihdettu. Venäjän naisten maajoukkueessa pelaa yhä paljon samoja pelaajia kuin Sotshissa, joten Sotshin kävijöillä tuskin olisi asiaa Pyeongchangin olympialaisiin.

Venäjä joutuisi pelaamaan Pyeongchangin olympiakisoissa b-joukkueella. Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Pasi Mustonen totesi Naisleijonien tiedotustilaisuudessa torstaina, että joko Venäjä pelaa Pyeongchangissa nykyisellä joukkueellaan ilman kansallistunnuksia, tai sitten ei pelaa ollenkaan.

Mikäli Venäjä suljetaan naisten olympiajääkiekosta, arvelee Mustonen, että ylempään alkusarjaan nousisi Suomen, Yhdysvaltojen ja Kanadan vastustajaksi Ruotsi. Alempaan alkusarjaa nousisi Sveitsin, Japanin ja Etelä-Korean vastustajaksi Saksa.

Teksti: Otto Palojärvi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

Ilvekselle pahoja takaiskuja

17.8.2018 10:57:53