VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jukka Jalonen tuomareista: "Ihan sama ketä on puhaltelemassa"

7.12.2017 - 22:53:41


Jokerit hävisi Moskovan Dynamolle jääkiekon KHL-ottelussa torstaina 0-1. Dynamo rankaisi kolmannessa erässä Jokereiden virheestä. Jokerit pysähtyi Dynamon maalivahtiin Ivan Botsharoviin.

- Tasainen ottelu. Tiedettiin, että tulee yhden maalin peli tänään, kuten oli viimeksikin. Uskottiin, että kolmannessa erässä voidaan se maali tehdä, mutta nyt kävi näin. Virhe tuli hyökkäyspäässä, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen.

Jalonen hämmästeli Jokereiden viime pelien tuomarilinjaa.

- Olisi ollut kiva, jos oltaisiin päästy vähän ylivoimallekin. Ei oikein päästä. Ihan sama, mitä siellä tapahtuu, mutta ei vain ylivoimaa meille tullut. Vastustajan veskari kaatuu kuin satakiloinen ukko lentää selälleen, kun lunta vähän ropsahtaa tohon kypärän kupeeseen. Aika hauskan näköistä on katsoa videolta, miten äijä lentää. En tiedä, itkisikö tai nauraisiko välillä.

Jalosen mukaan moinen turhauttaa pelaajia.

- Kovaa on pelaaminen, kun joudutaan välillä pelaamaan, noh en sano mitään, ettei tuu taas rapsuja. Pelaajat turhautuu siihen, kun vastustaja heittäytyy ja kaatuilee. Kun meidän äijiä kaadetaan, ei kyllä hirveästi käsi nouse. Ihan sama, ketä on puhaltelemassa. Henkisesti aika raskasta. Pelaajat tekee töitä ja antaa kaikkensa, mutta palkintoa siitä ei aina välttämättä tule. Jostain syystä.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Golfliiton jäsenmäärä pudonnut

15.10.2018 21:04:38