VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 150€, PELAA 300€
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Omituista tuomarilinjaa KHL:ssä, Jokereissa oltiin vihaisia

7.12.2017 - 21:12:20


Moskovan Dynamo voitti jääkiekon KHL:ssä Jokerit keskiviikkona Helsingissä 1-0. Ottelun hahmo oli Dynamon maalivahti Ivan Botsharov.

- Vastusajan veskari pelasi hyvin. Vastustaja noudatti tyyliä, jolla halusi pelata. Kyllä me duunia painettiin niin paljon kuin pystyttiin. Välillä pomppii ja välillä ei. Tänään ei pomppinut, kommentoi Jokereiden maalilla kelpo pelin torjunut Karri Rämö.

Dynamo on ollut Jokereille inhottava vastustaja.

- Kaikissa peleissä ovat noudattaneet samaa kaavaa. Me hallitaan ja kaveri saa paikan ja tekee maalin. Viimeksi onnistuttiin yksi maali saamaan pienen pompun kautta. Tänään ei. Dynamo pelaa aika kurinlaista peliä vahvuuksillaan, joita heillä on, Rämö sanoi.

Ottelun tuomarilinja puhutti. Jokereille ei ilmeisesti haluttu antaa ylivoimaa.

- Ainahan se on ollut niin, että linja muuttuu todella paljon KHL:ssä. Kohta mennään siihen aikaan, että mitään vaan saa tehdä. Parempaahan olisi pelata ilman kiekkoa. Saat roikkua ja raastaa ja tehdä mitä vaan. Filmaaminen on ainoa tapa, millä saa jäähyjä nykyään, Rämö sanoi.

Jokereiden valmentaja Jukka Jalonen hämmästeli tuomarilinjaa Jokereiden viime peleissä yleisesti. Jalosta ihmetyttää, ettei Jokereita päästetä ylivoimalle. Jalonen totesi, ettei halua sanoa enempää, ettei taas tule sanktioita.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golfliiton jäsenmäärä pudonnut

15.10.2018 21:04:38