COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hjallis Harkimo vihjailee jättävänsä Jokerit IL:n blogissaan

10.11.2017 - 12:19:32


Jokerien omistajana lähes 30 vuoden ajan vaikuttanut Harry "Hjallis" Harkimo vihjailee jättävänsä helsinkiläisseuran Iltalehden blogikirjoituksessaan.

Harkimo osti Jokerit 1990-luvulla. Jokerit nousi Harkimon johdolla nopeasti suomalaisen jääkiekon huipulle ja seura voitti Suomen mestaruuden keväällä 1992. Sen jälkeen Jokerit juhli kultaa myös vuosina 1994, 1996 ja 1997. 1990-luku muistetaankin Suomessa Jokeri-buumista. Oli Teemu Selännettä, Keijo Säilynojaa, Otakar Janeckya ja niin edelleen.

- Urheiluseura Jokerit täyttää tänä vuonna 50 vuotta. Sen historiaan mahtuu monta tarinaa, joissa pääosassa on joku aivan muu kuin minä – vaikka olenkin ollut Jokereiden pääomistaja kohta 27 vuotta. Se on tosi pitkä aika! Tietääkseni Suomessa kukaan muu ei ole omistanut niin kauan jääkiekkojoukkuetta. Jalkapallossa löytyy toki HJK ja Lyytikäiset, Harkimo kirjoittaa.

Vuonna 2013 putosi sitten uutispommi. Jokerit oli ajautunut SM-liigassa taloudellisesti ahtaalle, kun Hartwall Areenakaan ei tuottanut rahaa enää entiseen malliin. Harkimo teki oman laskutoimituksensa ja myi osan Jokereista Venäjälle ja joukkue siirtyi pelaamaan KHL-liigaa. Harkimo omistaa silti edelleen 51 prosenttia Jokereista, mutta niin ei välttämättä jatku enää kauan.

- On vaikea ennakoida mitä Jokereille tapahtuu tulevaisuudessa. Jotenkin alkaa tuntua, että olen oman osani seuran puolesta tehnyt, Harkimo päättää kirjoituksensa.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville) Kuva: Olga Saavalainen

Harkimon koko blogin voit lukea täältä: https://blogit.iltalehti.fi/hjallis-harkimo/2017/11/09/loppupalkkaa-ei-tule-jos-vaihdat-seuraa-jokerien-puoli-vuosisataa/


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!