COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

"Härski" Hartikainen kehui Junttilaa: "Kun tommoiset jalat tulee laitaan"

9.11.2017 - 23:59:03


Suomen Leijonat päihitti jääkiekon Karjala-turnauksen avausottelussaan Venäjän 3-2. Erityisen hyvin pelasi ketju Julius Junttila - Joonas Kemppainen - Teemu Hartikainen.

- Hienolle tuntui. Kyllä nämä Venäjä-pelit ovat Karjalassa nykyään hektisiä ja hienoja pelata. Se tekee vielä hienommaksi, että monet pelaavat KHL:ssä ja sieltä on aikaisempia kaunoja, hehkutti Hartikainen taiston tauottua.

Hartikainen piti ottelun tasoa todella kovana.

- Kyllähän se on aina kova ja taitava joukkue. Saa aina ihan täyden iltapuhteen tehdä, että voiton voi ottaa. Znarokin Venäjä on nykyään todella kova joukkue ja kaikkien neljän ketjun kanssa saa olla todella tarkkana.

Hartikainen ja Kemppainen pelaavat ketjukavereina Salavat Julajev Ufassa.

- Kepun kanssa ollaan koko kausi jo pelattu. Julle toi tosi hyvät jalat siihen vasempaan laitaan. Oli kyllä todella nautittavaa pelata tänään. Nautin jokaisesta vaihdosta, totesi Hartikainen.

Kärppien Junttila oli ketjussa heti ensimmäisessä ottelussaan kuin kotonaan.

- Kun tommoiset jalat tulee laitaan, tekee se hemmetisti tilaa sinne mulle ja Kepulle. Hieno syöttötaito ja pystyy tekemään pisteitä, Hartikainen sanoi.

Lauantaina Leijonat kohtaa Ruotsin ja sunnuntaina Kanadan.

- Kyllä maalintekoa pitää petrata. Kahden ylivoiman aikana ei tehty maalia. Se on tietysti niin pienistä marginaaleista kiinni, kun joku ilta menee sisään ja joku ilta ei, totesi Hartikainen asioista, joita pitää parantaa.

Teksti: Otto Palojärvi, Hartwall-areena


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!