KATSO JOULUKALENTERIN PÄIVÄN TARJOUKSET
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leijona-konkari kehui Miro Heiskasta

9.11.2017 - 21:50:47


Suomi kaatoi torstai-iltana jääkiekon Karjala-turnauksessa Venäjän 3-2-lukemin. Leijona-konkari Antti Pihlström summasi tehot 0+1 ja pelasi hyvän ottelun.

Pihlström sai pelata torstaina tuttujen miesten kanssa, sillä hän pelasi samassa ketjussa Jokereista tuttujen seura- ja ketjukaverien Mika Niemen ja Marko Anttilan kanssa. Ketjun yhteispeli toimi torstaina erinomaisesti.

- Kyllähän se totta kai aina helpottaa, kun ollaan pelattu paljon yhdessä. Jos olisi vain yhdet treenit takana, niin ei se helppoa olisi ollut, Pihlström summasi pelin jälkeen.

Ketju värkkäsi myös kaksi maalia. Ensimmäisen teki superlupaus Miro Heiskanen ja toisen Atte Ohtamaa. Heiskasen ensimmäinen maajoukkuemaali näytti olevan suuri ilonaihe koko joukkueelle.

- Heiskanen pelasi hienosti koko pelin ajan. Maali oli tosi hyvä palkinto hänelle. Oli tosi mahtava fiilis nähdä, että jätkä painoi heti ensimmäiseen maaotteluun maalin, Pihlström kehui nuorta Heiskasta.

Pihlström, 33, ei ole vielä vanha, mutta kokeneempaa kaartia hän Leijona-joukkueessa jo on. Miltä hänestä tuntuu seurata, kun nuoret kaverit pelaavat korkealla tasolla ja dominoivat pelejä?

- On sitä tosi hienoa seurata. He ovat niin ennakkoluulottomia nuoria kavereita. He vain tulevat tänne ja pelaavat ihan samalla tavalla kuin SM-liigassa tai ihan missä vaan. Näyttävät, että pystyvät heti luistelemaan ja kamppailemaan, Pihlström kuvaili.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville), Helsinki


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!