COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jokerien voittoputki on jo 13 ottelun mittainen!

12.10.2017 - 20:18:56


Helsingin Jokerit jatkoi torstaina vakuuttavaa voittoputkeaan jääkiekon KHL:ssä. Lada Toljatti kaatui 4-0-lukemin vieraskentällä.

Jokerit aloitti ottelun vahvasti. Joukkue oli selvästi parempi ensimmäisessä erässä. Jokerit voitti erän laukaukset tylysti 14-4. Kaksi kertaa heilahti myös vastustajan verkko.

Ensimmäistä erää oli pelattu 06.23, kun Jokerit siirtyi 1-0-johtoon. Puolustaja Matt Gilroy laukoi viivasta ja kiekko upposi kotijoukkueen pömpeliin.

Toisen kerran Jokerit onnistui erän puolivälin jälkeen. Kiekko pelattiin maalin eteen Olli Palolalle, joka runttasi taukolukemiksi 2-0.

Jokerien hyvä vire jatkui myös toisessa erässä, vaikkei helsinkiläisjoukkue onnistunutkaan toisessa erässä kuin kertaalleen maalinteossa. Se oli sitten sitäkin maukkaampi onnistuminen:

Ajassa 22.45 Brian O´Neill pääsi alivoimalla läpiajoon ja viimeisteli lukemiksi 3-0. Alivoimamaali oli Jokereille kauden ensimmäinen.

Päätöserässä narripaidat onnistuivat vielä kertaalleen maalinteossa. John Norman voitti aloituksen ja Henri Ikonen kiskaisi suoraan aloituksesta kiekon verkkoon. Maali oli SaPKo-kasvatille ensimmäinen KHL:ssä.

Jokerit on voittanut KHL:ssä 13 ottelua putkeen. Kyseessä on koko seurahistorian pisin voittoputki.

Seuraavaksi Jokerien kausi jatkuu sunnuntaina kotiottelulla Salavat Julajev Ufaa vastaan. Jokerit on tällä hetkellä KHL:n läntisessä lohkossa sijalla kolme.

Teksti: Ville Hirvonen (@hirvonenville)


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!