COOLBET VEDONLYÖNTIBONUS: TALLETA 10 € PELAA 60 €
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Slovan Bratislava antoi potkut valmentajalleen - nimitti jo uuden

6.10.2017 - 12:23:02


Slovakialainen KHL-seura Slovan Bratislava on kyntänyt huolella tämän vuoden sarjassa alkukaudesta. Kun joukkue on pelannut 18 ottelua on sillä pistesarakkeessaan yhtä monta pistettä ja se on läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä.

Torstaina Slovan ei saanut maaliakaan aikaan kotiottelusaaan Torpedoa vastaan, ja se hävisi pelin lukemin 0-1. Tämä riitti seurajohdolle ja Milos Riha sai luvan lähteä heti perjantaina kilometritehtaalle.

Seura ei aikaillut uuden luotsi nimeämisessä, vaan puolelta päivin Eduard Zankovec nimitettiin uudeksi päävalmentajaksi.

48-vuotias Zankovec on entinen jääkiekkoilija. Kaudelle 1999–2000 Zankovec siirtyi SM-liigaan kun HIFK teki hänen kanssaan kolmen ottelun koesopimuksen. Ottelut tuottivat yhden maalin, mutta eivät jatkosopimusta, joten Zankovecin matka jatkui Saimaan Palloon. Hän päätti pelaajauransa Torpedo Nizni Novgorodissa 2002.

Zankovec valmensi Valko-Venäjän maajoukkuetta 2013–2014 ja tämän jälkeen mies toimi Omskin kakkosvalmentaja KHL:ssä. Viime kaudella Zankovec valmensi Kazakhstanin maajoukkuetta.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liigajumbo TPS takoo yllätystä

17.8.2018 19:05:24