NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jääkiekon olympiakanava vaihtuu

2.1.2017 - 10:55:50


Vuonna 2018 YLE ei enää näytä Pyeongchangin talviolympiakisoja Suomessa enää yksinoikeudella. Discoveryn omistama kanava Eurosport esittää kattavasti talviolympialaiset. Miesten olympiajääkiekko nähdään yksinoikeudella Discoveryn TV5-kanavalla.

TV5:llä miesten olympiajääkiekko on vapaasti katsottavissa. Lisäksi kanava näyttää illalla prime time aikaan parin tunnin kisakoosteen päivän tapahtumista. Tuohon aikaan YLE:llä ei ole oikeutta näyttää kisoja.

- Discoveryn tavoitteena on ollut jo yli 30 vuoden ajan inspiroida ihmisiä ympäri maailmaa. On äärimmäisen jännittävää toimia nyt olympialaisten kotina Euroopassa yhteistyössä yhden maailman merkittävimmän globaalin brändin kanssa. Aiomme uudistaa olympiaelämyksen ja tavoittaa enemmän katsojia ympäri Eurooppaa kuin koskaan aiemmin, kommentoi Discovery Networks Internationalin toimitusjohtaja JB Perrette.

Discovery Communicationsilla ja Eurosportilla on ekslusiiviset multimediaoikeudet Euroopassa olympialaisiin vuodesta 2018 vuoteen 2024 Ranska ja Venäjä pois luettuna. Maakohtaiset sopimukset yleisradioyhtiöiden kanssa vaihtelevat. YLE näyttää osan olympialajeista ja maksaa siitä Discoverylle. Summaa YLE ei kerro.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!