Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ensimmäinen KHL-maali Jokereissa: "Peli on täällä järkevämpää"

3.12.2014 - 22:12:33


Jokereiden 20-vuotias puolustaja Santeri Saari avasi maalitilinsä KHL:ssä, kun Jokerit voitti Metallurg Novokuznetskin 6-1. Saarella maali oli toinen aikuisten tasolla. Hän oli aiemmin osunut viime kaudella Kiekko-Vantaassa Mestis-ottelussa.

- Oli hyvä voitto. Tulin just vaihdosta ja ajoin sisään itseni mukaan. Sattui justiinsa Petr Koukalille kiekko. Hän syötti mulle viivaan ja pääsin tälläämään suoraan one-timerin. Hyvältä tuntui. Noita maaleja ei liikaa tule meikäläiselle, Saari hehkutti maaliaan.

- Kiekko on kaivettu talteen. Tuomari taisi tuoda. Sain sen vasta pelin jälkeen, Saari jatkoi.

Saari palasi Jokereihin muutama viikko sitten pelattuaan syksyllä lainalla Ruotsin kakkossarjassa Allsvenskanissa Karlskogan joukkueessa.

- Hyvältä on tuntunut. Kesällä pääsi jo vetämään yhdeksän harkkapeliä ja silloin huomasin, että pysyn ihan hyvin mukana vauhdissa. Alkukaudella ei ollut pelipaikkaa, joten kävin Ruotsissa hakemassa peliaikaa. Ihan kiva oli tulla takaisin.

- Kolmas peli oli KHL:ssä. Olen muissakin peleissä ollut istumassa penkillä, mutta kolmessa pelissä on tullut peliaikaa, Saari jatkoi.

Metallurg Novokuznetsk on KHL:n heikoimpia joukkueita. Jokereiden voitto ei yllättänyt, eikä pelin taso ollut parhaasta päästä.

- Saatiin hyvä startti siihen. Vastustaja ei ehkä ollut ihan valmis. Pystyttiin aika hyvin pitämään peli sellaisena tasaisena, ettei notkahdettu ja pystyttiin pelaamaan sitä omaa peliä. Kunnialla hoidettiin loppuun, Saari arvioi ottelua.

Saaren mukaan KHL:n ja Ruotsin kakkossarjan välillä merkittävin ero on pelitavassa ja sen noudattamisessa. Tietysti taidokkaampi joukkue kykenee haastavampaan pelitapaan.

- Allsvenskanissa pelasin. On siinä vähän eroa. Täällä on jopa helpompaa pelata, kun toi peli on järjestelmällisempää. Siellä Allsvenskanissa mentiin ja hirveästi oli intoa, mutta ei ollut niin paljon järkeä. Täällä on helpompaa, kun on enemmän yhteisiä sovittuja juttuja.

Otto Palojärvi


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honka johtaa HJK:ta vastaan

15.8.2020 18:07:23