NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jenni Hiirikoskesta vuoden naiskiekkoilija

29.4.2010 - 20:04:53

Vuoden naiskiekkoilijaksi on valittu olympiapronssimitalisti ja Suomen mestari Jenni Hiirikoski. Hän on sekä naisten maajoukkueen että oman seurajoukkueensa Ilveksen puolustuksen johtava pelaaja.

Naisten SM-sarjan vuoden tulokkaaksi on valittu APV:n puolustaja Karoliina Mäenpänen, joka oli seurajoukkueensa puolustuksen kantavia voimia ja teki SM-karsintasarjan 14 ottelussa 9 (5+4) tehopistettä.

Nais- ja tyttökiekon vuoden valmentaja on Ilveksen SM-sarjajoukkueen päävalmentaja Jari Lindstedt. Ilveksen naiset kirkastivat tällä kaudella päävalmentajansa johdolla viime kauden hopean Suomen mestaruuteen.

Naisten SM-sarjan parhaaksi maalivahdiksi valittiin Bluesin veräjänvartija Anna Vanhatalo. Hän oli joukkueensa tukipilari, kun Blues taisteli tiensä SM-sarjan finaaleihin.

Emma Laaksonen pokkaa naisten SM-sarjan parhaan puolustajan palkinnon. Bluesin kapteeni pelasi loistavan kauden ja sijoittui puolustajien playoff -pistepörssissä kolmanneksi. Laaksonen on myös joukkueensa taistelutahdon sytyttäjä ja henkinen johtaja.

Naisten SM-sarjan parhaan hyökkääjän palkinto menee Ilveksen Linda Välimäelle. Välimäki oli koko kauden SM-sarjan tehokkaimpia hyökkääjiä ja teki yhdessätoista play off -ottelussa hurjat yhdeksäntoista pistettä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
100 ILMAISKIERROSTA (ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA) + 200 € BONUS
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

Marcos Baghdatis lopettaa

24.6.2019 13:33:47

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sudenpennuille makea revanssi

23.6.2019 22:01:24