Joukkuekaveri kehui NHL:n suomalaista maalivahtitulokasta - "Kirkas tulevaisuus"

7.12.2021 - 10:34:00


Justus Annunen pelasi ensimmäisen kokonaisen pelinsä NHL:ssä viime yönä, kun hän torjui Coloradon 7-5-voittoon Philadelphiasta. Annusen otteet saivat kiitosta viidestä päästetystä maalista huolimatta.

Annunen debytoi NHL:ssä jo viikonloppuna, kun hän tuli vaihdosta kentälle Ottawa Senatorsia vastaan. Viime yönä Annunen oli ensimmäistä kertaa aloittavana maalivahtina NHL-ottelussa.

Annunen kirjautti tililleen 27 torjuntaa ensimmäisessä voitossaan. Hän sai myös yhden syöttöpisteen tililleen.

Coloradon päävalmentaja Jared Bednar kehui 21-vuotiaan suomalaisvahdin esitystä.

- Hän pärjäsi hyvin. Hän ehdottomasti paransi ottelun edetessä ja näytti varmemmalta saadessaan torjuntoja alle. Meidän pitää kuitenkin puolustaa paremmin riippumatta siitä, kuka on maalissa, Bednar mietti NHL:n sivuilla.

Coloradon kokenut puolustaja Erik Johnson ei ollut täysin omiensa esitykseen tyytyväinen. Annusen esitykselle hän antoi puhtaat paperit.

- He aloittivat ottelun lujaa ja saivat avausmaalin. Me pääsimme mukaan hiljalleen. En oikein pitänyt ensimmäisen erän pelaamisestamme, koska annoimme vastustajalle aika monta A-luokan maalipaikkaa tulokasmaalivahdin ensimmäisessä ottelussa. Teimme hänen työstään vähän tarpeettoman vaikeaa. Olen kuitenkin onnellinen hänen ensimmäisestä voitostaan. Hän on nuori maalivahti, jolla on kirkas tulevaisuus, Johnson sanoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48