Tämän takia Jesse Puljujärvi pudotettiin kolmosketjuun - valmentaja toi julki perustelut

28.11.2021 - 8:45:00


Jesse Puljujärvi pelasi NHL:n alkukauden Edmonton Oilersin ykkösketjussa Connor McDavidin ja Leon Dratisaitlin rinnalla. Puljujärvi on pelannut kaksi viimeistä ottelua kolmosketjussa ja ainakin viime yön kierroksella se osoittautui onnistuneeksi vedoksi.

Puljujärvi iski läpiajosta ottelun voittomaalin, kun Oilers kävi peittoamassa Vegas Gloden Knightsin 3-2. Puljujärvi päätti samalla kahdeksan ottelun mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa.

Edmontonin päävalmentaja Dave Tippett avasi ottelun lehdistötilaisuudessa niitä syitä, miksi hän päätti siirtää Puljujärven kolmosketjuun McDavidin ja Draisaitlin viereltä.

- Yritämme löytää lisää tasapainoa kokoonpanoon. Se tekee meistä paremman joukkueen, kun meillä on kolmosketju, joka pystyy luomaan tasaisesti hyökkäysuhkaa, Tippett painottaa.

- Meidän täytyy löytää kolmosketju, joka pystyy kääntämään otteluita. Tänään he ratkaisivat. Jesse oli tänään hyvä ja samoin koko ketju. McLeod (Ryan) on ottanut askeleen eteenpäin, Tippett jatkoi tyytyväisenä.

McDavid ja Draisaitl jäivät pisteittä Vegas-ottelussa. NHL:n pistepörssiä johtavalle Draisaitlille nollasaldo oli kauden neljäs McDavidille toinen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Advertising: Find here the best gaming links and sports live streams

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

Mäkihyppy: paras suomalainen 40:s

23.01.2022 19:10:48