Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

NHL-ongelmapelaajan poissaolo tekee vain hyvää Sharksille – ”Tällä kaudella taistelemme toistemme puolesta”

25.10.2021 - 18:00:00


Jääkiekon NHL:ssä San Jose Sharks tekee paluuta huipputasolle muutaman vaisumman kauden jälkeen. Keskushyökkääjä Tomas Hertl iloitsee odotetusta edistysaskeleesta.

- Viime kaudella pelaaminen oli hajanaista, mutta tällä kaudella pelaamme yhtenäisemmin joukkueena ja taistelemme toistemme puolesta. Olen joukkueesta ylpeä. Kun noudatamme pelisuunnitelmaamme, voimme voittaa minkä joukkueen tahansa, Hertl sanoi lehdistötilaisuudessa sunnuntaina.

Sharks avasi kauden komeasti neljällä voitolla. Sunnuntaina tuli ensimmäinen tappio, kun Boston Bruins oli kotonaan parempi niukasti 4-3.

- Tämä oli varmaankin kauden kovin ottelu tähän mennessä. Emme pelanneet omaa peliämme. Annoimme liikaa ilmaisia paikkoja vastustajalle, joka olisi voinut tehdä enemmänkin maaleja. Tästä pitää vain oppia, Hertl sanoi.

Sharksin hyökkääjä Evander Kane on pitkään poissa kokoonpanosta pelikiellon vuoksi. Ei ole salaisuus, että moniongelmainen Kane heikentää tunnelmaa Sharksin kopissa, joten hänen saamansa 21 ottelun mittainen pelikielto näyttää olevan joukkueelle vain myönteinen asia.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!