Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Mahtavaa! - Farmiliiga AHL:ssä nähtiin jo kolmantena peräkkäisenä iltana suomalainen jatkoaikamaali

25.10.2021 - 6:10:00


Suomalaispelaajat ovat näemmä erikoistuneet jatkoaikaratkaisuihin jääkiekon farmiliiga AHL:ssä. Sinivalkoinen mies ratkaisi kamppailun 60 minuutin jälkeen jo kolmantena peräkkäisenä iltana.

Sunnuntaina vuorossa oli Valtteri Puustinen. Hän ratkaisi Wilkes-Barre/Scranton Penguinsille 2-1 -vierasvoiton Lehigh Valley Phantomsista. Puustinen oli tehnyt Penguinsin maalin myös varsinaisella peliajalla. Osumat olivat hänelle kauden toinen ja kolmas.

Wilkes-Barre/Scranton on varsin sinivalkoinen ryhmä. Puustisen lisäksi joukkueessa kiekkoilevat hyökkääjä Kasper Björkqvist, puolustaja Niclas Almari ja maalivahti Filip Lindberg. Joukkueessa pelasi myös puolustaja Juuso Riikola, mutta hän sai kutsun NHL:n Pittsburgh Penguinsin riveihin lauantaina.

Björkqvist teki AHL-Penguinsille jatkoaikamaalin perjantaina. Samana iltana jatkoajalla osui myös Utica Cometsin hyökkääjä Aarne Talvitie.

Lauantain suomalaisesta jatkoaikamaalista vastasi puolustaja Robin Salo, jonka osuma toi voiton Bridgeport Islandersille. Salo jatkoi vahvaa tekemistään sunnuntaina syöttämällä kaksi maalia Islandersin 3-0 -kotivoitossa Laval Rocketista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!