Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Joukkueen tähti kehui avausmaalinsa tehnyttä suomalaispelaajaa - "Hän olisi voinut tehdä neljä tai viisi"

24.10.2021 - 10:54:00


Kristian Vesalainen sai maalitilinsä auki NHL:ssä viime yönä, kun hän auttoi Winnipegin 6-4-voittoon Nashvillestä. Winnipegin tähtipelaaja Paul Stastny iloitsi suomalaisen osumasta.

35-vuotias Stastny on pelannut urallaan yli 1000 NHL-peliä ja tehnyt niissä 265 maalia. Hän pitää ensimmäistä maalia kuitenkin erityisen tärkeänä.

- Sillä on iso merkitys. Ensimmäinen maali, ja se on hieno hänelle. Hän oli loistava tänään. Hänellä oli paikkoja myös edellispelissä ja mistä hän teki maalin, oli varmaan hänen huonoin paikkansa. Hän olisi voinut tehdä tänään 4-5 maalia. Oli hieno nähdä hänen rentoutumisensa ja hymyilevän, Stastny kehui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Stastny tietää kokemuksesta, että onnistumiset tuovat mukanaan rentoutta ja sitä kautta lisää onnistumisia.

- Ihmiset eivät sitä ymmärrä, ettei se lähde mihinkään. Ainoa mitä se tekee, että yrität vain enemmän ja se tekee sinut jännittyneemmäksi, ja se tekee asiat huonommiksi. Jahka saat ensimmäisen maalin tai pisteen, niin se rentouttaa vähän ja yhtäkkiä todellinen minäsi tulee esiin. Se on se mitä näimme "Vesin" kohdalla tänään, Stastny totesi kokemuksen syvällä rintaäänellä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07