Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Tuorein suomalainen NHL:n maalintekijä helpottui osumasta - "Vei paljon painoa harteiltani”

24.10.2021 - 9:21:00


Yksi viime NHL-yön suomalaisnimistä oli Kristian Vesalainen, joka avasi maalitilinsä NHL:ssä. Vesalainen myönsi maalin pudottaneen taakan harteilta.

Winnipeg Jetsissä pelaava Vesalainen ohjasi Nate Schmidtin laukauksen taidokkaasti Juuse Saroksen selän taakse Jetsin voittaessa Nashvillen 6-4. Ottelu oli Vesalaiselle NHL-uran 21.

- Maali vei paljon painoa harteiltani. Avausmaalin tekeminen otti kauan aikaa, joten tämä oli hienoa, Vesalainen hehkutti NHL:n verkkosivujen mukaan.

Tapoihin kuuluu napata avausmaalin kiekko, mutta Vesalainen unohti asian tyystin. Onneksi joukkuekaverit olivat hereillä ja nappasivat historiallisen kiekon mukaansa.

- Olin niin onnessani, etten tiedä, kuka otti kiekon talteen.

Vesalainen on saanut näyttöpaikkansa, kun Winnipegiltä puuttuvat Blake Wheeler sekä Mark Scheifele. Vesalainen toivoo ansaitsevansa jatkossa entistä enemmän vastuuta.

- Kun saa tällaisen paikan, pitää parantaa omaa peliään. Pitää olla aiempaa parempi kiekon kanssa ja näyttää vähän enemmän. Tiedän, että voin olla vieläkin parempi. Tämä on iso mahdollisuus minulle, ja nyt täytyy vain käyttää paikka hyväkseen, Vesalainen totesi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!