Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Sebastian Aho maalasi, Anton Lundell venytti pisteputkeaan - suomalaiskomppaniat jatkavat puhtaalla pelillä NHL:ssä

24.10.2021 - 5:00:00


NHL:n "suomalaisjoukkueet" jatkavat puhtaalla pelillä taalaliigan jäillä. Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen ja Jesperi Kotkaniemen Carolina Hurricanes sekä Aleksander Barkovin ja Anton Lundellin Florida Panthers ovat voittaneet kauden kaikki ottelunsa.

Aho maalasi ylivoimalla, kun Carolina jyräsi lauantaina Columbus Blue Jacketsin vieraissa 5-1. Hurricanes on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan.

Ahon kauden saldo on 3+3=6. Teuvo Teräväisellä on kasassa 2+4=6 tehopistettä. Lauantaina ensimmäisen syöttöpisteensä Hurricanes-paidassa kirjauttanut Jesperi Kotkaniemi on lukemissa 1+1.

Maalivahti Antti Raanta ei ole vielä päässyt tekemään Hurricanes-debyyttiään. Raanta on seurannut luukkuvahtina Frederik Andersenin loistavia otteita Carolinan tolppien välissä.

Patrik Laine avusti Columbuksen ainoassa maalissa, jonka viimeisteli kapteeni Boone Jenner. Joonas Korpisalo pysäytti Blue Jacketsin maalilla 28 kiekkoa. Laine (2+4) on päässyt pisteille kauden kaikissa viidessä ottelussa.

Lundell venytti pisteputkensa kolmen ottelun mittaiseksi, kun Florida kukisti Rasmus Ristolaisen Philadelphia Flyersin vieraissa 4-2. Panthers on avannut kautensa viidellä peräkkäisellä voitolla.

Lundell on nyt kerännyt kolmen ottelun mittaisen pisteputkensa aikana tehot 2+3=5. Barkov jäi toisessa peräkkäisessä ottelussa kiikaritehoille. Panthers-kipparilla on Lundellin tapaan kasassa 2+3=5 pistettä.

Floridan hyökkääjä Eetu Luostarinen esiintyi kauden toisessa ottelussaan. Panthersin puolustajat Markus Nutivaara ja Olli Juolevi majailevat sairastuvan puolella. Columbus on voittanut kauden viidestä ottelustaan kolme. Philadelphia hävisi nyt ensimmäisen kerran varsinaisella peliajalla. Ristolainen oli loukkaantumisen takia sivussa Flyersin kahdesta ensimmäisestä ottelusta, mutta on pelannut kahdessa viimeisessä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!