Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Mikko Rantanen teki kauden avausmaalinsa, mutta paleli julmasti - edes supertähden paluu ei auttanut Coloradoa

20.10.2021 - 5:10:00


Mikko Rantasen maali ei auttanut Colorado Avalanchea voittoon jääkiekon NHL-liigassa tiistaina. Colorado taipui Washington Capitalsin hallissa lukemin 3-6.

Coloradoa ei auttanut myöskään Nathan MacKinnonin kauden ensiesiintyminen. Avalanchen supertähti oli ollut koronalistalla eikä hänen pitänyt parin päivän takaisen tiedon mukaan matkustaa USA:n pääkaupunkiin. MacKinnon oli kuitenkin ehtinyt saada negatiivisen tuloksen koronatestistä kahtena peräkkäisenä päivänä, mikä toi peliluvan.

MacKinnon kirjautti kauden ensiesiintymisessään yhden syöttömerkinnän. Rantanen pamautti kauden ensimmäisen maalinsa ylivoimalla suoraan MacKinnonin tarjoilusta kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Rantasen ja MacKinnonin iltapuhde oli muuten jäätävän kylmää luettavaa. Hyökkääjäkaksikko ja tähtipuolustaja Cale Makar jäivät kaikki plusmiinustilastossa viisi pykälää pakkasen puolelle.

Aleksandr Ovetshkin sinetöi Washingtonin voiton tyhjiin vajaa minuutti Rantasen osuman jälkeen. Maali oli Ovetshkinille kauden neljäs. Capitalsin tehomiehenä hääri Jevgeni Kuznetsov (2+1).

Hyökkääjä Sampo Ranta on pelannut Coloradon kauden kaikissa kolmessa ottelussa. Tulokaslaituri ei ole vielä avannut pistetiliään. Rantanen on sen sijaan päässyt pisteille kaikissa kolmessa kamppailussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07