Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Jesse Puljujärven loistovireen takaa löytyy yksi asia ylitse muiden - ketjukaveri sanoi sen ääneen

17.10.2021 - 9:15:00


Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi on käynnistänyt NHL-kauden loistavasti. Puljujärvellä on koossa kahdesta ottelusta tehot 2+2=4 ja suitsutusta sataa - täysin ansaitusti.

Puljujärvi sivusi viime yön kierroksella NHL:n piste-ennätystään, kun Oilers kukisti Calgary Flamesin 5-2. Puljujärvi teki ottelussa yhden upean osuman ja tarjoili kaksi kertaa tekopaikan Connor McDavidille.

Oilersin ykkösnyrkin Calgary-ottelussa kolme maalia ilakoinen McDavidin ja Leon Draisaitlin kanssa muodostava Puljujärvi vaikuttaa pelaavansa elämänsä kautta taalaliigassa. Draisaitl on hänkin ylpeä Puljujärven alkukauden väkevistä otteista.

- Jesse tulee paremmaksi päivä päivältä. Hän luistelee hyvin ja hän laukoo hyvin. Hänellä on nyt parempi itseluottamus, Draisaitl paalutti sen tärkeimmän seuransa verkkosivuilla julkaistulla videolla.

Draisatlin vierellä istunut ja näissä tilanteissa tunnetusti vähäsanaisempi Puljujärvi painotti, että tähän ei ole tultu millään poppakonsteilla, vaan hikeä hartaasti vuodattamalla.

- Tuntuu hyvältä. Olen vain yrittänyt tehdä kovasti töitä, Puljujärvi kuittasi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

Käsipalloliitto uuteen komentoon

28.11.2021 17:21:07