Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Teuvo jälleen tarkkana - Carolina voitti kauden toisenkin ottelunsa

17.10.2021 - 6:30:00


Teuvo Teräväinen teki kauden toisen maalinsa ja Carolina Hurricanes voitti toisenkin ottelunsa jääkiekon NHL-liigassa lauantaina. Carolina kukisti Nashville Predatorsin vieraissa 3-2. Nashville on hävinnyt kauden molemmat ottelunsa.

Teräväinen oli laukonut tarkasti upean maalin Hurricanesin kauden avausottelussa. Nyt hän esitti toisenlaista tarkkuutta. Teräväinen laittoi kiekon omalta alueelta tyhjiin 72 sekuntia ennen päätössummeria.

Nashville nousi vielä maalin päähän Filip Forsbergin osumalla, mutta ei päässyt rinnalle. Predators hävisi kauden ensimmäisen ottelunsa samalla tavalla: vastustaja meni kahden maalin johtoon tyhjiin syntyneellä osumalla ja Nashville kavensi vielä lopussa.

Sebastian Aho toimi toisena syöttäjänä Teräväisen maalissa. Jesperi Kotkaniemi hakee yhä ensimmäistä tehopisteettään Carolinan paidassa. Antti Raanta on toiminut luukkuvahtina Hurricanesin kummassakin ottelussa.

Juuse Saros torjui Nashvillen tolppien välissä 29 laukausta. Predsatorsin riveissä luistelivat Mikael Granlund ja Eeli Tolvanen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!