Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Lehti: NHL-seuran suomalaispelaaja kieltäytynyt koronarokotteesta - seuraukset voivat olla ankarat

19.09.2021 - 17:02:00


Jääkiekon NHL-seura Montreal Canadiensin sopimuspelaaja Jesse Ylönen on kieltäytynyt ottamasta koronavirusrokotetta. Asiasta kirjoittaa La Presse -lehti.

Ylönen ei ollut lauantaina mukana Canadiensin nuorten pelaajien ottelussa. Hän oli viettänyt aika koronakaranteenissa, eikä hänen katsottu olevan vielä pelikunnossa.

Hyökkääjän odotetaan aloittavan kautensa AHL:ssä. Sarjaa koskevat koronaprotokollat eivät ole vielä varmoja, kertoo lehti.

NHL:ssä rokottamattomat pelaajat saavat pelata. Jos he eivät kuitenkaan pysty osallistumaan joukkueensa toimintaan, ovat seuraukset ankarat.

Mikäli rokottamaton NHL-pelaaja ei pysty matkustamaan rajan yli pelimatkoilla tai jos hän saa tartunnan, voidaan hänen palkanmaksunsa keskeyttää tuolta ajalta.

Ylönen on lähteen mukaan päättänyt olla ottamatta rokotetta "itselleen kuuluvien syiden vuoksi".

Pakollinen karanteeni voi aiheuttaa isoja ongelmia. Canadiens ja farmiseura Laval Rocket pelaavat merkittävän osan peleistään Yhdysvalloissa. Ylönen ei pysty käytännössä osallistumaan noihin peleihin, jos pakollinen karanteeni koskee jääkiekkoilijoita kauden aikana.

Lehden artikkeli: https://plus.lapresse.ca/screens/39e1ee2d-c01f-40f0-af39-f462a20b69e0__7C___0.html


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!