Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Vaimo ilmiantoi NHL-pelaajan lyöneen vetoa oman joukkueen tappion puolesta

1.08.2021 - 12:11:00


NHL on ottanut tutkittavakseen väitteet, joiden mukaan San Jose Sharksin Evander Kane olisi lyönyt vetoa oman joukkueensa peleistä. Kanen väitetään lyöneen vetoa jopa joukkueen häviämisestä.

Kanen pelaamisen nosti esiin hänen oma vaimonsa Anna, joka kertoi miehensä peliongelmista Instagramissa. Vaimon mukaan Kane on pahassa pyörteessä tällä hetkellä.

- Kuinka NHL antaa peliriippuvaisena pelata, kun hän selvästikin häviää pelejä tahallaan voittaakseen rahaa. Jonkun pitäisi selvittää tämä, Anna Kane kirjoitti.

Anna Kane vielä jatkoi kertomalla, kuinka Evander Kane tuhlasi runsaasti rahaa juhlimalla Euroopassa. Samaan aikaan hän kuitenkin pyysi, että Kane möisi vihkisormuksensa, jotta he voisivat selvitä taloudellisesti.

NHL otti Anna Kanen julkaisusta kopin ja alkoi tutkia tapahtumia.

- Pelimme lahjomattomuus on elintärkeää ja sarja ottaa tämä syytökset erittäin vakavasti.

Kanen peliongelmat nousivat ensimmäistä kertaa julkisuuteen vuonna 2019. Lasvegasilaiskasino vaati Kanelta 500 000 saatavia sen jälkeen, kun hän ei pystynyt maksamaan velkojaan hänen lyötyä vetoja Golden Knightsia vastaan vetoja pudotuspeleissä.

Capfriendly-sivuston mukaan Kane on tienannut pelkästään palkkana lähes 56 miljoonaa dollaria. Tulevasta kaudesta hän tienaa seitsemän miljoonaa dollaria.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32