Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Aleksander Barkovin uusi joukkuekaveri täpinöissään - "Tämä on lievästi sanottuna jännittävää"

25.07.2021 - 5:50:00


Aleksander Barkovin kipparoima jääkiekon NHL-liigaseura Florida Panthers hankki kovan luokan vahvistuksen lauantaina. Hyökkääjä Sam Reinhart siirtyy Panthers-paitaan Buffalo Sabresista. Buffalo sai kaupassa ensimmäisen kierroksen varausvuoron ensi kesän NHL-draftissa ja maalivahti Devon Levin NHL-oikeudet.

Buffalo varasi Reinhartin kesän 2014 NHL-draftissa numerolla kaksi. Kanadalaishyökkääjästä tuli vakituinen NHL-pelaaja kaudella 2015-16. NHL:n pudotuspelejä hän ei ole vielä kokenut. Nyt niihin on hyvät mahdollisuudet nosteessa olevan Floridan riveissä. Panthers oli sarjapisteillä mitattuna viime kauden neljänneksi paras joukkue NHL:n runkosarjassa.

- Tämä on lievästi sanottuna jännittävää. Olen jo pelannut muutaman tämän joukkueen pelaajan kanssa. Olen ollut jo yhteydessä moniin jätkiin sekä valmentajiin. Olen täysin innoissani ja motivoitunut liittymään ryhmään, joka on nälkäinen ja yrittää ottaa sen seuraavan askeleen, Reinhart hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Yksi niistä tutuista pelaajista on Floridan hyökkääjä Anthony Duclair, jonka kanssa Reinhart luisteli Kanadan ykkösketjussa vuoden 2015 nuorten MM-kisoissa. Vitjan kolmas lenkki oli Max Domi.

Kanada voitti nuorten MM-kultaa 2015. Reinhartilla on kultaa myös alle 18-vuotiaiden ja miesten MM-kisoista.

Reinhart saalisti viime kaudella pelaamissaan 54 ottelussa 25+15=40 tehopistettä. Hän on tehnyt viimeisellä neljällä sesongilla yhteensä 94 maalia.

- Sam on vakiinnuttanut asemansa yhtensä parhaista peliä tekevistä tehomiehistä liigassa. Hänen kilpailuhalukkuutensa ja nälkänsä menestyä sopii saumattomasti siihen kulttuuriin, mitä olemme rakentamassa täällä Etelä-Floridassa, Panthersin GM Bill Zito sanoi.

Reinhartilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudelle. Hänestä voisi tulla täysin vapaa pelaaja kesällä 2022.

- Mitään ei ole viimeistelty. Se kaikki tullaan ilmoittamaan ajallaan. Minusta tuntuu vain hyvältä, että me molemmat olemme innoissamme enkä näe mitään ongelmia jatkossa, Reinhart kommentoi sopimustilannettaan.

Floridalla on nyt riveissään kolme neljästä kesän 2014 NHL-draftin ensimmäisestä varauksesta: Aaron Ekblad (1), Reinhart (2) ja Sam Bennett (4).


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32