Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Montreal Canadiens selitteli kohuvaraustaan

24.07.2021 - 7:10:00


Montreal Canadiens aiheutti kohun jääkiekon NHL-liigan varaustilaisuuden ensimmäisellä kierroksella perjantaina. Canadiens varasi puolustaja Logan Mailloux´n numerolla 31.

Mailloux pelasi viime kaudella Ruotsissa, koska Ontarion junioriliigan sesonki peruttiin kokonaan koronapandemian takia. Hän syyllistyi Ruotsissa rikokseen jakamalla kuvia naisesta, jonka kanssa oli harrastanut seksiä. Nainen ei ollut antanut lupaa kuvien jakamiseen.

Mailloux oli kaiken lisäksi itse pyytänyt, että häntä ei varattaisi, koska "ei ollut osoittanut tarpeeksi vahvaa kypsyyttä tai luonnetta ansaitakseen etuoikeuden tulla varatuksi 2021 NHL-draftissa". Se ei hidastanut Canadiensia.

Montreal julkisti heti varauksensa jälkeen tiedotteen asiasta.

- Varaamalla Logan Mailloux´n Montreal Canadiens ei pelkästään valinnut lupaavaa jääkiekkoilijaa, vaan myös nuoren miehen, joka vähän aikaa sitten myönsi tehneensä vakavan virheen. Canadiens on tietoinen tilanteesta eikä millään tavalla vähättele Loganin tekojen vakavuutta. Logan ymmärtää tekojensa vaikutukset. Hänen julkinen tunnustuksensa on aito toteamus hänen huonosta käytöksestään ja ensimmäinen askel henkilökohtaisella matkalla, Canadiensin tiedotteessa sanottiin.

- Me sitoudumme olemaan mukana Loganin matkalla antamalla hänelle keinot kasvuun ja tarvittavan tuen ohjaamaan häntä kehityksessään. Olemme myös sitoutuneet nostamaan tietoisuutta nuorten pelaajiemme keskuudessa heidän tekojensa seuraamuksista muiden ihmisten elämään, Canadiens jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

HJK pettyi Veikkausliigassa

19.09.2021 16:50:32