Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Eeli Tolvanen osui jälleen - Pekka Rinne pelasti Nashvillen totaaliselta sulamiselta

8.03.2021 - 7:00:00


Eeli Tolvanen ja Mikael Granlund heiluttivat verkkoa jääkiekon NHL-liigassa sunnuntaina. Maalivahti Pekka Rinne pelasti lopulta täyden pistepotin Nashville Predatorsille. Nashville löi Dallas Starsin vieraissa voittolaukauskilpailun päätteeksi 4-3.

Granlund vei Nashvillen 1-0 -johtoon ylivoimalla avauserässä. Hän ohjasi Filip Forsbergin laukauksen verkkoon. Tolvanen merkittiin osumaan toiseksi syöttäjäksi.

Calle Järnkrok kasvatti Nashvillen etumatkaa ennen ensimmäistä taukoa. Kaukalon ykköstähdeksi valittu Tolvanen pommitti kiekon verkkoon tolpan kautta ylivoimalla toisessa erässä ja lukemat olivat vieraille 3-0.

Sekä Granlundille (5+5=10) että Tolvaselle (5+2=7) osuma oli kauden viides. Tolvanen on tehnyt maaleistaan neljä viimeisessä kahdeksassa ottelussaan.

Dallas ei suostunut luovuttamaan. Radek Faksa, Joe Pavelski ja Jason Robertson toivat Starsin tasoihin kolmannen erän jälkipuoliskolla.

Esa Lindell oli mukana Dallasin ensimmäisessä maalissa. Kahdessa edellisessä ottelussa verkkoa heiluttanut Miro Heiskanen avusti Starsin kahdessa viimeisessä osumassa.

Robertson aloitti rankkarikisan onnistumisella, mutta sitten Rinne laittoi luukut kiinni. Veteraanivahti esti Heiskasen ja Pavelskin yritykset. Nashvillen pelaajista voittolaukauskilpailussa osuivat Forsberg ja Roman Josi.

Kaukalon kolmostähdeksi valittu Rinne torjui 65 minuutin aikana 35 kertaa. Dallas vei kamppailun laukaukset nimiinsä selvästi 38-20.

Nashville on yhdeksän pisteen päässä Central-divisioonan viimeisellä playoff-paikalla majailevasta Chicago Blackhawksista. Dallasilla on matkaa Chicagoon 12 pistettä, mutta Stars on pelannut selvästi vähiten otteluita divisioonan kaikista joukkueista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!