Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Arttu Ruotsalainen osui jälleen farmissa - myös kaksi suomalaispuolustajaa maalin makuun

7.03.2021 - 10:45:00


Rochester Americansin Arttu Ruotsalainen heilutti verkkoa toisessa peräkkäisessä ottelussa jääkiekon farmiliiga AHL:ssä lauantaina. Maalin makuun pääsivät myös puolustajat Ville Heinola ja Teemu Kivihalme.

Rochester löi Syracuse Crunchin vieraissa 4-2. Ruotsalainen vastasi toisen erän alussa syntyneestä Americansin 2-1 -osumasta. Rochester ei sen jälkeen enää johtoasemastaan luopnut. Ukko-Pekka Luukkonen torjui Americansin tolppien välissä 27 laukausta.

Kolmen pelin mittaisessa pisteputkessa etenevän Ruotsalaisen kauden saldo on nyt yhdeksän ottelua ja 3+4=7 pistettä. Luukkoselle voitto oli toinen peräkkäinen ja viides kauden seitsemässä ottelussa.

Heinolan Manitoba Moose löi puolustaja Lassi Thomsonin Belleville Senatorsin 6-2. Thomson syötti ottelun avausmaalin. Heinola käynnisti 1-1 -tasoituksellaan Moosen ilotulituksen.

Heinolan saldo kauden 11 ottelusta on 3+2=5. Thomsonin vastaavat lukemat ovat 7 ja 0+3=3.

Kivihalmeen (1+1) ja Kalle Kossilan (0+1) Toronto Marlies hävisi Eetu Tuulolan (0+1) Stockton Heatille 3-4. Kossila ja Kivihalme pohjustivat Toronton 2-2 -tasoituksen päätöserän alussa. Kivihalme vei sitten Marliesin johtoon, mutta Heat osui kahdesti viimeisen reilun kahden minuutin aikana.

Kivihalme on saalistanut kauden 12 ottelussa 5+3=8 pistettä. Kossilan lukemat ovat 6 ja 1+3=4. Tuulola on kerännyt kauden molemmat pisteensä (1+1) kahdessa viimeisessä ottelussa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!