Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Rasmus Kupari pääsi nauttimaan ensimmäisestä NHL-voitostaan - "Kun alfa pelaa oikealla tavalla, niin muut seuraavat"

7.03.2021 - 10:00:00


Los Angeles Kingsin Rasmus Kupari teki ensiesiintymisensä jääkiekon NHL-liigassa perjantaina. Lauantaina suomalaislupaus pääsi nauttimaan ensimmäisestä NHL-voitostaan.

Los Angeles oli hävinnyt perjantaina St. Louis Bluesille kotonaan jatkoajalla 2-3. Nyt Kings löi Bluesin kotonaan jatkoajalla 4-3.

Kupari hakee yhä ensimmäistä NHL-tehopistettään. Hän pelasi NHL-debyytissään 10.07. Nyt vastuuta tuli hieman enemmän (11.48).

St. Louis karkasi avauserässä 3-0 -johtoon. Sitten astui esiin Los Angelesin Anze Kopitar. Kings-kapteeni teki isäntien kaksi ensimmäistä maalia ja syötti 3-3 -tasoituksen. Jatkoaikaratkaisusta vastasi Adrian Kempe.

- Kukaan ei tee sitä yksikseen, mutta kun paras pelaaja tai parhaat pelaajat päättävät, että ottelu pitää ottaa uudestaan haltuun, niin sitä on helppo seurata. Kun alfa päättää pelata oikealla tavalla, niin kaikki muut seuraavat. Kopitar ja muutama muu osoittivat mahtavaa johtajuutta tänään, Kingsin päävalmentaja Todd McLellan hehkutti NHL:n verkkosivuilla.

Los Angeles on vain kahden pisteen päässä West-divisioonan neljännellä sijalla eli viimeisellä playoff-paikalla majailevasta Minnesota Wildista.

St. Louis majailee West-divisioonan toisella sijalla. Kärkijoukkue Vegas Golden Knights on kaksi pistettä edellä, mutta pelannut neljä ottelua vähemmän kuin Blues.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!