Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Tositoimeen palannut Kaapo Kakko keräsi kehut - "Hän pelasi paljon ja oli tehokas"

7.03.2021 - 9:30:00


Kaapo Kakko teki paluun New York Rangersin paitaan jääkiekon NHL-liigassa lauantaina. Koronan sairastanut Kakko oli ollut sivussa kuudesta ottelusta.

Rangers kukisti New Jersey Devilsin vieraissa 6-3. Kakko (0+1) avusti manhattanilaisten 2-0 -maalissa, jonka viimeisteli Ryan Strome.

Kakko sai jääaikaa karvan verran alle 18 minuuttia. Hän luisteli Stromen ja Chris Kreiderin rinnalla.

- Kaapolla oli hyvä ilta jätkäksi, joka oli ollut sivussa jonkin aikaa. Hän pelasi paljon ja oli tehokas, Rangersin päävalmentaja David Quinn kehui lehdistötilaisuudessa.

Voitto oli New Yorkille kolmas peräkkäinen. Rangers on napannut viimeisestä kahdeksasta ottelusta kuusi täyttä pistepottia.

Seuraavaksi edessä on iso haaste. Rangers kohtaa ensin kahdesti Pittsburgh Penguinsin ja sitten kahdesti Boston Bruinsin. Kaikki neljä ottelua pelataan vieraskaukalossa.

- Meillä on tulossa vaikea putki Pittsburghia ja Bostonia vastaan. Meidän täytyy nostaa pelimme seuraavalle tasolle. Uskon, että olemme menossa siihen suuntaan, Strome sanoi.

Rangers on neljän pisteen päässä East-divisioonan neljännellä sijalla eli viimeisellä playoff-paikalla majailevasta Philadelphia Flyersista.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!