Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

”Toivottavasti NHL tutkii ja rankaisee” – Mikko Rantanen supertähden lanaamisesta

4.03.2021 - 13:59:00


NHL:ssä Colorado Avalanche sai hyviä ja huonoja uutisia. Supertähti Nathan MacKinnonia taklattiin päähän, mutta ottelussa tuli selkeä 4-0-vierasvoitto San Jose Sharksista.

Kolmannessa erässä Sharksin Joachim Blichfeldin taklaus osui MacKinnonia päähän. Blichfeldille tuomittiin ottelurangaistus. Avalanche rankaisi omalla tavallaan, iskemällä maalin heti perään. Avalanche-hyökkääjä Mikko Rantanen toivoo, että MacKinnonin rikkojaa sanktioidaan.

- En nähnyt taklaustilannetta, mutta kuulin, että se oli aika paha. Toivottavasti liiga tutkii ja antaa jonkin rangaistuksen. MacKinnon on paras pelaajamme, ja jos häntä rikotaan, meidän pitää vastata, Rantanen sanoi lehdistötilaisuudessa.

Rantanen (2+2) ja Gabriel Landeskog (1+3) olivat mukana Avalanchen kaikissa maaleissa. Rantanen, suomalaispistepörssin ykkönen, ottaa tehoilunsa rennosti.

- Pisteiden tekeminen ei ole kaikki kaikessa. Mutta jos ykkösketjussa pelaa, onhan tehoja tultava. Tänään oli hyvä fiilis ja jalka kulki. Ketjukaverit ja muut joukkuekaverit auttoivat paljon, Rantanen kuvaili.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!