Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

New York Rangers kiinnitti takalinjojen huippulupauksensa

4.03.2021 - 10:45:00


Jääkiekon NHL-liigaseura New York Rangers on kiinnittänyt huippulupauksensa Braden Schneiderin. Rangers ei ole vielä vahvistanut sopimusta, mutta CapFriendly-sivuston mukaan kandalaispuolustaja laittoi nimensä kolmen vuoden pahviin.

Rangers varasi Schneiderin viime syksyn NHL-draftin ensimmäisellä kierroksella numerolla 19. Hän huuhtoi hopeaa Kanadan paidassa tämän vuoden nuorten MM-kisoissa.

Schneider on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua Rangersin farmijoukkue Hartford Wolf Packin riveissä AHL-sopimuksella. Nyt hän on palannut Brandon Wheat Kingsiin, kun WHL-junoriliigan kausi pääsee vihdoin käynnistymään.

Schneider nimettiin saman tien Wheat Kingsin kapteeniksi.

- Schneider on pelaaja, joka on aina tehnyt kaiken, mitä häneltä on pyydetty. Hän oli ilmiselvä valinta johtamaan joukkuettamme tällä kaudella. Hän on loistava henkilö näyttämään pelaajillemme kuinka pelata WHL:ssa ja kuinka olla Wheat King, Brandonin päävalmentaja Dan MacGillivray sanoi seuran verkkosivuilla.

Schneider on yksi niistä pelaajista, joiden uskotaan tulevaisuudessa nostavan Rangersin takaisin NHL:n huipulle. Manhattanilaisten muita lupaavia nuorukaisia ovat muun muassa hyökkääjät Kaapo Kakko, Alexis Lafreniere ja Filip Chytil sekä puolustajat Adam Fox, Ryan Lindgren ja K´Andre Miller.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!