Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Kaksi suomalaista ratkaisijaa yön AHL-kierroksella

4.03.2021 - 10:00:00


Otto Somppi ja Kalle Kossila nousivat joukkueidensa ratkaisijoiksi keskiviikon kierroksella jääkiekon farmiliiga AHL:ssä. Verkkoa heiluttivat myös Rasmus Kupari ja Arttu Ruotsalainen.

Sompin Syracuse Crunch löi Wilkes-Barre Scranton Penguinsin vieraissa voittolaukauskilpailun päätteeksi 2-1. Suomalaishyökkääjä jäi ilman pistemerkintöjä, mutta sai tililleen rankkarikisan ratkaisun. Somppi on kerännyt kauden kahdeksassa ottelussa tehot 3+2=5.

Kossila viimeisteli kauden ensimmäisen osumansa. Se muodostui voittomaaliksi, kun Toronto Marlies kukisti Manitoba Moosen kotonaan 4-2. Kossila on kirjauttanut kauden neljässä ottelussaan 1+2=3 pistettä.

Kuparin Ontario Reign taipui kotonaan San Diego Gullsille jatkoajalla 4-5. Suomalaislupaus teki kauden toisen maalinsa. Loistavasti kauden aloittaneella Kuparilla on kasassa kahdeksasta ottelusta 2+7=9 pistettä.

Ruotsalainen viimeisteli loppunumerot tyhjiin, kun Rochester Americans löi Utica Cometsin kotonaan 4-2. Ukko-Pekka Luukkonen torjui Rochesterin tolppien välissä 31 laukausta.

Ruotslaisen saldo on nyt kahdeksan ottelua ja 2+4=6 pistettä. Luukkonen on voittanut kuudesta ottelustaan neljä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!