Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

7,5 miljoonaa kaudesta tienaava NHL-supertähti joutuu katsomoon - "En ole samaa mieltä päätöksestä"

3.03.2021 - 23:20:00


NHL-seura Minnesota Wildin päävalmentaja Dean Evason on päättänyt penkittää tähtipelaaja Zach Parisen seuraavaan otteluun, raportoi toimittaja Michael Russo.

Parisen penkityksen takana on heikko pelaaminen edellisessä ottelussa Vegas Golden Knightsia vastaan. Parise pelasi ottelussa ylipitkän vaihdon.

Parise itse kertoi Russolle, että hän yritti auttaa joukkuekaveri Marcus Foligonoa saamaan hattutempun täyteen, mutta riski löi näpeille ja Vegas tasoitti ottelun.

Penkitys tuskin johtui pelkästään tästä tilanteesta. 7,5 miljoonaa taalaa kaudesta tienaava Parise on pelannut myös kokonaisuutena tähän asti melko vaisun kauden. Hän on pelannut 19 ottelua ja saanut kasaan vasta yhdeksän tehopinnaa. Maaleista tunnettu hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella vasta kolme maalia.

- En ole samaa mieltä (valmentajan) päätöksestä, Parise sanoi Russon mukaan.

Hän mainitsi myös, että hänen joukkuekaverinsa olivat "100-prosenttisesti hänen takanaan". Wild kohtaa ensi yönä Suomen aikaa uudestaan Vegasin. Penkitys on Pariselle ensimmäinen Wildissa ja vasta uran toinen. Parise, 36, on pelannut NHL:ssä jo 16 vuoden ajan.

Teksti Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!