Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

NHL-pomo Jarmo Kekäläinen ”yritti aivan hemmetisti” saada Patrik Laineen jo 2016

26.01.2021 - 10:00:00


Jarmo Kekäläinen ja Patrik Laine ovat vihdoin samassa NHL-organisaatiossa, mutta voimien yhdistäminen olisi voinut tapahtua jo viisi vuotta sitten.

Vuoden 2016 NHL Draftissa Kekäläisen johtamalla Columbus Blue Jacketsilla oli kolmas varausvuoro. Toronto Maple Leafsin tiedettiin varaavan Auston Matthewsin ykkösenä, ja toisena menisi Laine. Toinen varausvuoro oli Winnipeg Jetsin.

Kekäläinen, Columbuksen GM, myöntää, että hän pyrki ostamaan toisen varausvuoron Jetsiltä saadakseen Laineen joukkueeseensa.

- Todellakin, todellakin yritimme. Yritimme aivan hemmetisti, Kekäläinen sanoi kanadalaismedia Sportsnetin (www.sportsnet.ca) podcastissa.

Vaihtokauppa ei onnistunut. Laine päätyi Jetsiin, ja Columbus varasi Pierre-Luc Dubois’n. Viime lauantaina samaiset pelaajat näyttelivät pääosaa suuressa kaupassa. Dubois siirtyi Jetsiin, Laine ja Jack Roslovic Columbukseen.

- Meillä on ollut Patrikin kanssa jo hyvät keskustelut jatkosopimuksesta. Meillä on sama tavoite eli pitkäaikainen yhteistyö. Patrik alkaa vasta saavuttaa potentiaaliaan, ja hänestä on tulossa yhä kokonaisvaltaisempi pelaaja, arvioi Kekäläinen.

Laine debytoinee Columbus Blue Jacketsissa ensi viikolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!