Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Ville Heinola päästetään irti - nuorukainen uhkuu pelihaluja: ”Tunnen olevani vahvempi ja nopeampi”

21.01.2021 - 23:04:00


Ville Heinola, 19, pelaa tämän kauden ensimmäisen NHL-ottelunsa Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä, kun hänen edustamansa Winnipeg Jets kohtaa Ottawa Senatorsin. Heinola pelaa ykkösparissa Josh Morrisseyn kanssa.

Alkukaudella Lukossa lainassa ollut Heinola on odottanut tätä hetkeä jo malttamattomana alle 20-vuotiaiden MM-kisojen jäljiltä.

- Tunnen olevani juuri nyt hyvässä terässä. Minulla on paljon itseluottamusta ja tunnen olevani valmis, Heinola vakuuttaa Jetsin verkkosivuilla.

Heinola pelasi viime kaudella kahdeksan ottelua taalaliigassa.

- Tunnen olevani nyt vahvempi ja nopeampi. Minun pitää käyttää kroppaani enemmän. Pystyn olemaan parempi puolustusalueella ja pelaamaan paljon paremmin kokonaisvaltaisesti. Se on se suurin asia osoittaa.

Morrissey on seurannut silmä tarkkana Heinolan kehitystä.

- Hän tuli NHL:ään ollessaan 18-vuotias, et näe sitä kovin usein. Hän pelasi pelottomasti niissä otteluissa, joissa oli viime kaudella mukana. Hän pystyi pelaamaan erittäin tehokkaasti meille. Luonnollisesti hän näyttää nyt hieman vahvemmalta, hieman nopeammalta ja luultavasti hieman luottavaisemmalta kuin vuosi sitten.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!