Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

Näin NHL-tähti Mikko Rantanen reagoi avauskierroksen pettymykseen

14.1.2021 - 10:00:00


NHL-hyökkääjä Mikko Rantanen myönsi avoimesti, ettei hänen joukkueensa Colorado Avalanche ollut riittävän valmis kausiavaukseen.

Colorado hävisi kotihallissaan St Louis Bluesille varhain torstaina Suomen aikaa. NHL:n kärkeen povattujen joukkueiden välinen mittelö päättyi maalein 4-1.

- Ensimmäisessä erässä ei jalka oikein liikkunut, ja hävisimme kaksinkamppailuja liikaa. Jalat alkoivat löytyä myöhemmin, mutta pientä velttoutta oli vielä toisessa ja kolmannessa erässäkin, Rantanen sanoi lehdistötilaisuudessa.

- Harjoitusleiri oli lyhyt, ja tämä oli avausottelu. Mutta kyllä pitää olla otteluun valmiimpi. St Louis on kova joukkue, joka taklaa lujaa, joten sellaiseen pitää löytyä vastaus.

Koska runkosarjakausi on lyhyt ja divisioona kovatasoinen, turhiin tappioihin ei ole varaa. Colorado jatkaa toisella kotiottelulla Bluesia vastaan.

- Jokainen kyllä tuntee joukkueen taktiikan, ei se siitä ole kiinni. Onkin jokaisen omalla vastuulla valmistautua pelaamaan täysillä. Nyt täytyy vain vilkaista peiliin ja yrittää parantaa jokaisella osa-alueella, niittasi Rantanen.

Jääkiekon NHL 2020-2021, avauskierros 13.1.2021

Philadelphia-Pittsburgh 6-3
Toronto-Montreal 5-4, jatkoajan jälkeen
Tampa Bay – Chicago 5-1
Edmonton-Vancouver 3-5
Colorado – St Louis 1-4


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!