Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tukalassa tilanteessa oleva kolminkertainen Stanley Cup -mestari: "Halusin lopettaa urani täällä"

25.9.2020 - 08:30:14


Maalivahti Marc-Andre Fleury on ainakin vielä toistaiseksi jääkiekon NHL-liigaseura Vegas Golden Knightsin mies. Tilanne saattaa muuttua lähiviikkoina.

Fleury on voittanut Stanley Cup -mestaruuden kolme kertaa Pittsburgh Penguinsissa. Hän siirtyi Vegasiin kesän 2017 laajennusvaraustilaisuudessa.

- Haluan pysyä Vegasissa. En tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta olen rakastanut jokaista hetkeä täällä. Tämä seura merkitsee minulle paljon ja kaupunki on kohdellut minua hyvin. Fanit ja omistaja Bill Foley ovat olleet mahtavia. Kun tulin tänne, niin ajattelin, että voisin lopettaa urani täällä. Halusin lopettaa urani täällä, Fleury kertoi The Athletic -verkkojulkaisulle.

Fleury tippui kakkosvahdiksi, kun Vegas hankki tämän vuoden keväällä Robin Lehnerin. Golden Knightsilla on isoja päätöksä edessään. Lehneristä on tulossa täysin vapaa pelaaja, mutta Golden Knights ilmeisesti haluaisi pitää ruotsalaisen riveissään.

- Meillä ei ole vastausta tuohon (Fleuryn ja Lehnerin tulevaisuuteen) juuri nyt. Mutta se on monella tapaa ensimmäinen ratkaistava asia, Vegasin General Manager Kelly McCrimmon kertoi NHL:n verkkosivuilla viime viikolla.

Vegasin tilanne palkkakaton alla on tiukka. Kaksi kovapalkkaista maalivahtia ei välttämättä mahdu sinne.

- Ymmärrän jääkiekon bisnes-puolen ja että minut saatetaan joutua kauppaamaan. Mutta sen takia seuran johto tekee nuo päätökset, Fleury totesi The Athleticille.

Fleuryn sopimus ulottuu kesään 2022 saakka.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27