Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

TSN: Patrik Laine -siirtohuhuissa on perää - "Winnipeg Jets tietää, mitä se tarvitsee"

25.9.2020 - 08:00:30


Winnipeg Jetsin hyökkääjä Patrik Laineen nimi on yllättäen ollut jääkiekon NHL-liigan siirtohuhuissa kesän aikana. Kanadalaisen TSN-kanavan asiantuntijoiden mukaan otsikoiden takana ei ole pelkkää klikkien kalastelua, vaan asia on totisinta totta.

- Ilman muuta Jets on tosissaan. Patrik Laineen nimi siirtohuhuissa ei ole pelkkää silmänruokaa tai spekulaatiota. Winnipeg Jets tietää, mitä se tarvitsee. He tarvitsevat kakkosketjun sentterin ja heidän täytyy vahvistaa puolustuksen kahta kärkipariaan, TSN:n toimittaja Darren Dreger sanoi.

Winnipegin kakkossentteri Bryan Little pelasi viime kaudella vain seitsemässä ottelussa eikä hänen uransa jatkosta ole mitään varmuutta. Jets on menettänyt viimeisen reilun vuoden aikana takalinjoiltaan muun muassa Dustin Byfuglienin, Jacob Trouban, Tyler Myersin ja Ben Chiarot´n.

- Yksi seura, joka on kiinnostunut Patrik Laineesta, on Columbus Blue Jackets. Heillä on tilaa palkkakaton alla ja he menettivät hyökkäyspäästä ison uhan vuosi sitten, kun Artemi Panarin lähti vapaille markkinoille, TSN:n ja The Athletic -verkkojulkaisun toimittaja Pierre LeBrun kertoi.

LeBrunin mukaan Carolina Hurricanes on keskustellut Laineesta Winnipegin kanssa. Toistaiseksi on kuitenkin ollut hiljaista.

- Ihmeellistä on, että Patrik Laineen ympärillä ei ole vielä tapahtunut paljon. Ehkä seurat eivät usko, että hän on saatavilla, tai sitten he ovat huolissaan taloudellisista seuraamuksista jatkossa, Dreger arveli.

Laineen nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27