Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Dallas-luotsi antoi osittaisen synninpäästön Miro Heiskaselle - "Eipä hän saanut siinä apujakaan"

24.9.2020 - 08:15:22


Miro Heiskanen oli yksi kolmesta Dallas Starsin pelaajasta, jotka jäivät plusmiinustilastossa lämpimän puolelle jääkiekon NHL-liigan Stanley Cup -finaalisarjan kolmannessa mittelössä keskiviikkona. Tampa Bay Lightning jyräsi Dallasin 5-2.

Heiskasen ilta alkoi synkissä merkeissä. Hän menetti ahdistettuna kiekon reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Tampa Bayn supertähti Nikita Kutsherov kiitti ja vei Lightningin 1-0 -johtoon.

- Noita virheitä ei Heiskaselta näe, mutta eipä hän saanut siinä juuri apujakaan. Joskus tarvitsee vain hieman apua tehdäkseen yksinkertaisen suorituksen, Dallasin väliaikainen päävalmentaja Rick Bowness sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Heiskanen laukoi ottelun loppunumerot päätöserässä. Se oli pelkkää kosmetiikkaa, sillä Dallas oli keskiviikon kamppailussa liikkellä täysin hopeasuorituksella.

- Me menetimme joukkuepelimme. Me menetimme kiihkomme ja me menetimme keskittymisemme. Kun niin käy, niin tuollainen joukkue (kuin Lightning) saa meidät näyttämään todella huonoilta, Bowness manaili Dallasin verkkosivuilla.

Tampa Bay johtaa Stanley Cup -finaalisarjaa nyt voitoin 2-1. Joukkueet kohtaavat seuraavaksi perjantaina.

- Tilanne on 2-1. He johtavat yhdellä. Me tasoitamme ottelusarjan perjantaina, Dallasin ruotsalaispuolustaja John Klingberg totesi tyynesti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27