Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Päiväni murmelina” – NHL-kupla kiristää pinnaa

23.9.2020 - 09:33:05


Dallas Starsin NHL-valmentaja Rick Bowness alleviivaa, että rutiinit ovat kaikki kaikessa Edmontonin jääkiekkokuplassa. Koronavirusriskien vuoksi joukkueet ovat eristyksissä muusta maailmasta, ja pelaamisenkin on pysyttävä raiteillaan.

- Joukkueen pelaamisessa rakenne on kaikkein tärkeintä. Jos peli ei suju, en ensimmäisenä mieti taktiikan muuttamista, vaan yritän herätellä joukkuetta pelaamaan perustyylimme mukaisesti. Oman pelin pelaaminen on tärkeämpää kuin asioiden muuttaminen, Bowness sanoi välipäivän lehdistötilaisuudessa.

Stanley Cupin finaalijoukkueet (Starsin ja Tampa Bay Lightningin välillä voitot ovat 1-1) ovat olleet kuplassa jo kahdeksan viikkoa. Bowness myöntää, että pinna alkaa olla monella kireällä.

- Rutiinit ovat samat päivästä toiseen, ja se vaikuttaa aivan varmasti. Nyt ei pysty tekemään juttuja, joiden avulla normaalisti rentoudutaan. Joitain se ärsyttää. Tämä on vähän sellainen ”Päiväni murmelina” -tilanne, Bowness virnisteli.

”Päiväni murmelina” (Groundhog Day) on viittaus elokuvaan, jossa säämies Phil (Bill Murray) herää samaan päivään aina uudestaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulhamilla surkeaa Valioliigassa

24.10.2020 20:01:12