Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mikko Koivulle ja Eric Staalille lähtöpassit antanut Minnesotan GM: "Joskus muutos on hyväksi ja usein välttämätöntä"

23.9.2020 - 08:45:12


Jääkiekon NHL-liigaseura Minnesota Wildin General Manager Bill Guerin on ollut aktiivinen kesän aikana. Guerin on muun muassa hankkiutunut eroon veteraanikeskushyökkääjistä Mikko Koivusta ja Eric Staalista.

Guerin ilmoitti 37-vuotiaalle Koivulle, että pitkäaikaiselle Wild-kapteenille ei enää tarjota jatkosopimusta. Ensi kuussa 36 vuotta täyttävä Staal kaupattiin Buffalo Sabresiin.

Minnesota sai Staal-kaupassa Buffalosta ensi kuussa 30 vuotta täyttävän ruotsalaishyökkääjä Marcus Johanssonin. Guerin on lisäksi hankkinut Pittsburgh Penguinsista 28-vuotiaan hyökkääjän Nick Bjugstadin, joka on kotoisin Wildin kotikaupungista, ja solminut pitkän jatkosopimuksen ruotsalaispuolustaja Jonas Brodinin kanssa.

- Minun tehtäväni on tehdä joukkueesta parempi. Joskus muutos on hyväksi ja usein se on välttämätöntä, Guerin totesi Sportsnetin radiohaastattaelussa.

Minnesota on ollut pitkään se joukkue, joka ei kuulu NHL:n mestarisuosikkeihin, mutta ei myöskään ole tarpeeksi huono saamaan niitä aivan kärkipään varauksia. Siitä keskikastista pitäisi päästä pois.

Minnesota eteni yllättäen konferenssifinaaleihin seuran historian kolmannella kaudella 2002-03. Sen jälkeen Wild on päässyt kahdesti toiselle kierrokselle. Kaikki muut playoff-reissut ovat päättyneet ensimmäisellä kierroksella ja tänä poikkeuskesänä jo karsintakierroksella.

- Kaikella kunnialla Minnesotan menneitä joukkueita kohtaan. Ne ovat olleet hyviä joukkueita, mutta niillä on ollut vaikeaa päästä pidemmälle pudotuspeleissä. Jos tekee samaa vuodesta toiseen, niin hommasta tulee väsynyttä. Tarvitaan vähän lisää kiopinää, Guerin sanoi.

Kun Koivu jättää nyt Minnesotan, niin seuraan jää vielä maalivahtilupaus Kaapo Kähkonen, joka pelasi viime kaudella ensimmäiset viisi NHL-otteluaan.

Minnesotassa voidaan odottaa alkavaa kautta ainakin mielenkiinnolla. Sveitsiläishyökkääjä Kevin Fiala osoitti päättyvällä sesongilla välillä jopa supertähden taitoja. Wild sai lisäksi lopultakin houkuteltua rapakon taakse KHL-supertähti Kirill Kaprizovin, jonka NHL-debyyttiä odotetaan innolla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fulhamilla surkeaa Valioliigassa

24.10.2020 20:01:12