Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Hyppääkö Lightning-kapteeni kaukaloon Dallasin kiusaksi? - "Ei kiekkoilija saa kovin montaa tilaisuutta pelata Stanley Cup -finaaleissa"

21.9.2020 - 06:30:16


Tampa Bay Lightning on pelannut koko jääkiekon NHL-liigan pudotuspelikesän ilman tähtihyökkääjä Steven Stamkosia. Lightning-kapteeni on kuitenkin pikkuhiljaa lähestymässä pelikuntoa.

Tampa Bay ja Dallas Stars kohtaavat NHL:n loppuottelusarjan eli Stanley Cup -finaalien toisessa kamppailussa maanantaina.

- Ainahan se on mahdollista, että Stamkos pelaa maanantaina, mutta tällä hetkellä en usko siihen. Teidän täytyy katsoa ottelu ja ottaa selvää, Tampa Bayn päävalmentaja Jon Cooper sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Stamkos aloitti NHL:ssä kaudella 2008-09. Hänen piste-per -ottelu lukemansa 1,04 on siltä ajalta NHL:n kahdeksanneksi paras niistä miehistä, jotka ovat pelanneet enemmän kuin yhden tai kaksi satunnaista ottelua.

- Ei kiekkoilija saa kovin montaa tilaisuutta olla täällä, missä olemme (Stanley Cup -finaaleissa), ja Stamkos haluaa olla mukana. Ja hän onkin ollut mukana. Hän on auttanut joukkuetta henkisellä puolella, mutta hän haluaa olla mukana myös kaukalossa. Kun hän ei ole kaukalossa, niin hän on ollut vaikuttava johtaja kaukalon ulkopuolella, Cooper kehui.

Dallas voiitti Stanley Cup -finaalien avausottelun 4-1.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL-seurat jonottavat Erik Haulaa

20.10.2020 17:16:27