NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

NHL-debyytin tehnyt Olli Juolevi saattaa tippua Vancouverin kokoonpanosta, ruotsalaispakki lähellä paluuta

12.8.2020 - 11:38:33


Viime viikolla NHL-debyyttinsä tehnyt Olli Juolevi saattaa tippua Vancouver Canucksin pelaavasta kokoonpanosta, kun joukkue avaa puolivälieräurakkansa keskiviikkona.

Nuori suomalaispuolustaja debytoi Canucksin ja Minnesota Wildin välisen karsintasarjan neljännessä ja ratkaisevassa ottelussa. Juolevi pelasi vain reilut kuusi minuuttia, mutta hän hoiti leiviskänsä mallikkaasti.

Juolevi nousi kokoonpanoon ruotsalaisen Oscar Fantenbergin loukkaantumisen myötä.

Näin ollen suomalaislupaus saattaa nyt tippua kokoonpanosta, kun Fantenberg on lähellä pelikuntoa. Canucksin päävalmentaja Travis Green sanoi tiistaina, että päätös Fantenbergin pelaamisesta tehdään vasta tänään. Greenin mukaan ruotsalainen näytti tiistain harjoituksissa hyvältä.

Juolevi pelasi koko runkosarjan Canucksin farmissa. Viime vuosina pahoista loukkaantumisista kärsinyt nuorten maailmanmestari sai farmissa alleen 45 ottelua tehoin 2+23=25.

Pääluotsi Green vahvisti tiistaina myös sen, että joukkueen kärkilaitureihin kuuluva Tyler Toffoli ei ole vielä pelikunnossa keskiviikkona, kun Canucks kohtaa St. Louis Bluesin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

FC Barcelona myi 40 miljoonalla

23.9.2020 14:11:03