Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Carolina Hurricanesin tähtipuolustaja Dougie Hamilton ei ole vielä täydessä kunnossa – "Vähän on vielä vaivaa"

14.7.2020 - 15:12:19


NHL-seura Carolina Hurricanes toivoo saavansa tähtipuolustaja Dougie Hamiltonin kokoonpanoonsa kauden jatkuessa 1. elokuuta, ja tällä hetkellä tilanne näyttää hyvältä.

Hamilton harjoitteli joukkueensa mukana maanantaina, kun NHL:n harjoitusleirit pyörähtivät käyntiin. Taituri ei ole vielä täydessä kunnossa, mutta hänen pitäisi olla valmiina, kun kausi jatkuu.

- Vähän on vielä vaivaa, mutta tunnen oloni hyväksi, Hamilton sanoi NHL.comille.

- Yritän vain tehdä töitä jään ulkopuolellakin, ja toivottavasti se auttaa seuraavan parin viikon aikana, hän jatkoi.

Hamilton loukkaantui pahasti 16. tammikuuta. Ennen sitä hän oli NHL:n parhaimpia hyökkääviä puolustajia, kun mies oli sarjan puolustajien pistepörssin toisena tehoillaan 14+26=40.

Carolina hankki helmikuussa Hamiltonin loukkaantumisen takia Sami Vatasen New Jersey Devilsistä. Vatanenkin oli tuolloin loukkaantuneena, mutta hänen ennusteensa oli selvästi parempi. Suomalainen on nyt täydessä kunnossa, ja hänkin harjoitteli joukkueensa mukana maanantaina.

Vatasen, Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina aloittaa urakkansa elokuussa karsintakierroksella, jonka voittajat pääsevät mukaan varsinaisiin pudotuspeleihin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!