Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Upea tilaisuus! Roope Hintz nostettiin Dallasin ykköskenttään supertähti Tyler Seguinin rinnalle

14.7.2020 - 14:48:22


Roope Hintz saa huiman näyttöpaikan NHL-seura Dallas Starsin harjoitusleirillä, sillä nopea suomalaishyökkääjä heitettiin ensimmäisissä harjoituksissa joukkueen ykköskentälliseen.

Hintzin kanssa kentässä pelasivat supertähti Tyler Seguin ja Denis Gurjanov, joka on pelannut suomalaisen kanssa monesti aiemminkin.

- Siinä on nopea ketju. Denisillä ja Roope on menossa mahtava kausi, kuten Tylerilläkin. Tuossa ketjussa on paljon nopeutta. Haluamme nähdä, miten he pelaavat yhdessä, perusteli Dallasin pääluotsi Rick Bowness NHL.comille.

- Voimme aina palata vanhoihin ketjuihin, mutta tässä vaiheessa haluamme kokeilla jotain tuoretta ja antaa näille ketjuille mahdollisuuden muodostaa kemiaa.

Dallasin kakkoskentässä pelasivat Jamie Benn, Jason Dickinson ja Corey Perry.

Hintz pelasi runkosarjassa 60 ottelua tehoin 19+14=33. Hän oli joukkueensa maalipörssin jaetulla toisella sijalla. Gurjanov iski puolestaan 20 maalia ja 29 tehopistettä. Venäläinen oli Starsin maalipörssin ykkönen. Seguin puolestaan voitti Starsin sisäisen pistepörssin tehoillaan 17+33=50.

Kausi jatkuu 1. elokuuta. Harjoitusleirit käynnistyivät eilen maanantaina.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!