Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Jääkö Joonas Korpisalo luukkuvahdiksi NHL:n jatkopeleissä? – "Meillä ei ole mitään hajua aloittavasta maalivahdista"

14.7.2020 - 13:13:02


NHL-seura Columbus Blue Jacketsin maalivahti Joonas Korpisalo taistelee heinäkuun harjoitusleirillä ykkösvahdin paikasta yhdessä Elvis Merzlikinsin kanssa.

Korpisalo oli kauteen lähdettäessä selvä ykkösmaalivahti, ja hän pitikin paikkansa syksyn ajan. Suomalainen koki kuitenkin talvella harmittavan loukkaantumisen, mikä nosti Merzlikinsin ykkösvaihtoehdoksi.

Latvialainen käytti tilaisuutensa ja nousi koko sarjan kuumimpien maalivahtien joukkoon. Korpisalon palattua tositoimiin kumpikin sai peliminuutteja.

Nyt tilanne on sama: kumpikaan ei ole toistaiseksi selkeä ykkösmaalivahti.

- Meillä ei ole mitään hajua aloittavasta maalivahdista. He (Korpisalo ja Merzlikins) tekevät päätöksen puolestamme. Molemmat ovat ansainneet näytöillään mahdollisuuden, myönsi Blue Jacketsin pääluotsi John Tortorella NHL.comille.

Joukkueen puolustaja David Savard sanoo, että maalivahtien välinen kilpailu tekee hyvää.

- Tämä on terve kilpailutilanne. Olemme innoissamme, että molemmat voivat taistella ykkösvahdin paikasta. Olemme todella luottavaisia molempien maalivahtiemme suhteen, Savard painotti.

Kokematon veskariduo on runkosarjan perusteella iso ase joukkueelle. Merzlikins pelasi runkosarjassa 33 ottelua torjuntaprosentilla 92,3 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2,35. Korpisalon vastaavat lukemat olivat 91,1 % ja 2,60.

Blue Jacketsin leiriryhmään kuuluvat myös maalivahdit Veini Vehviläinen ja Matiss Kivlenieks.

NHL-kausi jatkuu 1. elokuuta karsintavaiheen otteluilla.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!